Yogakatten på Kinnekulle

 
 
Yogakatten på Kinnekulle är en liten och unik verksamhet som ligger mitt på natursköna Kinnekulle, 20 minuters promenad till Vänerns strand. Yogakatten är ingen storstadstudio och igen stor verksamhet. Utan en lite ”yogabubbla” med plats för högst 12 deltagare i en gammal skolsal från början av seklet. Yinyoga är basen i verksamheten och viljan att ge människor en stund av stillhet och vila.

”När du mår bra, mår andra bra och kärlek och medkännsla sprids”

Den underbara naturen på Kinnekulle är alltid ett inslag och kompletterar den unika gamla skolsalen där yogaklasserna genomförs.

Yogakatten på Kinnekulle erbjuder:

Yinyogaklasser två söndagar i månaden
Yoga workshop ihop med andra yogaledare
Yogaretreat, en helg med yinyoga som bas, upplevelser av den vackra naturen och möte med yogafilosofin 
Egna bokningar och upplägg efter önskemål

Nyhet:
Våra kroppar behöver vila och uppmärksamhet för att må bra. Vi kan inte vara fysiskt nära varandra i grupper denna sommar, men nära oss själva i en härlig gemensam stund på vår yogamatta. I sommar erbjuder Yogakatten på Kinnekulle härliga yogapass ute i det gröna. 2 meter mellan mattorna och allt avslutas med härlig fika och D- vitamin dusch. Ni bokar mig själva vart ni vill jag ska komma (minst 6 personer) 200 kr st + ev resersättning. 
Vid dåligt väder, fungerar stora altaner eller annat med tak som ni har tillgång till. Cal yogakatten.se and I be there! 
Perfekt för en unik familjeträff, eller för ett kompisgäng, eller  för tredje daten? men då får ni betala 1400kr för er privata duo :-) 

Nu ligger nya datum uppe för sommaren, under retreat och yogaklasser!

Hos Yogakatten på Kinnekulle krävs ingen förkunskap. För kännedom så bor det yogakatter vid platsen, med tanke på ev allergi.
När yinyogan kom in i mitt liv blev jag drabbad. Yinyogans effekt på smärtor i kroppen och hur denna lugna meditativa yogaform gav mig ro i sinnet var nästan magisk. 

Yoga betyder möte mellan, kropp, själ och sinne och yinyogan har gett mig just detta.

Yogabubblan på Kinnekulle är en plats där jag vill dela yinyoga och Kinnekulle med andra. 
Med värme/ Märta

Yogakatten på Kinnekulle

- var med dig själv, njut av stillhet och vila