Före

Föreläsare &

Workshopledare

Märta Gustafsson Kulturturism-entreprenör och driver företaget Kreativt Avstamp.


Föreläsning

”Värdskap och mötet med besökare” är en av de viktigaste delarna inom besöksnäringen och det är viktigt att tänka igenom både sitt eget och platsens bemötande innan gästen kommer.

Jag erbjuder föreläsningar i detta ämne och kan då också ge en inblick i företaget Kreativ Avstamp och min ”resa” från att ha en ”turismidé” till verklighet.


Workshop

Oavsett om man verkar inom företag, offentlig organisation eller den ideella sektorn, så kan man vara entreprenör = vara den som får något gjort, tänka nytt och utanför ramarna.


Nytänkande och möjligheten till att se på saker ur ett nytt perspektiv kan man öva på tillsammans i grupp, och det kan vara lekfullt och roligt för arbetslaget, klassen eller föreningen. 

Kreativt Avstamp har en hel väska full med roliga övningar för grupper i att tänka kreativt och säga JA! (grunden i improvisationsteater)


Relevant bakgrund: Jag har under större delen av mitt liv arbetat som projektledare och arrangör inom främst ungdomsarrangemang och ungdomskultur, där jag väglett unga inom projektledning och arrangemang. Under många år har jag både varit producent och skådis i den fria teatergruppen Primusteatern i Stockholm, och ägnat mycket tid åt improteater. Senaste utbildningen är en 2-årig YH utbildning – Kulturturturism med marknadsföring i Lidköping, där stor vikt låg vid entreprenörskap.

läsare

Omom.html
Föreläsningar
& Workshop
Projektprojekt.html
Paketupplevelserupplevelser.html
Aktiviteteraktiviteter.html
Info & Prisinformation.html
Intresseanmälanintresseanmalan.html
Kontaktkontakt.html